viernes, noviembre 26, 2010

PRESIDENT MONTILLA

Ahir vam omplir el Sant jordi!! avui els de ciu, quan tornin de Montserrat també ho intentaran... però bé, ahir els més de 20.000 socialistes catalans vam gaudir d'un dels millors mitings que ha fet el PSC els últims anys! evidentment la situació es complexa, la crisi ha arribat a la majoria de cases i com que estem el govern hem d'assumir una part de la responsabilitat! I ahir, com hem fet al llarg de tota la campanya no nomès vam assumir la responsabilitat sinó que vam assegurar a que els votants que diumenge tinguin en compte que les mesures que proposa la dreta i les que proposem des de l'esquerra no són iguals i per tant, mentres que les del PSC aposten per les persones les de la dreta van en contra com s'està fent al regne Unit.
Les millors frases d'ahir son:

- José Montilla va demanar que “Catalunya sigui la primera en aturar el tsunami conservador” que “recorre tota Europa”.

- José Montilla va cridar a “aixecar un espigó alt i fort, un mur que aguanti l’envestida de les onades i que defensi l’Estat del Benestar, les polítiques socials, la justícia i l’autogovern, fet de tota la gent d’esquerres i progressista d’aquest país”.

- Felipe González, es va mostrar preocupat per la possible abstenció del proper diumenge i va demanar que tothom vagi a votar perquè “no és el mateix un pla d’ajust d’un govern progressista que el d’un govern conservador”

- Felipe González va recordar que “Irlanda era el model fa tres anys de CiU i del PP, i que precisament el que més els hi agradava era el que ha fallat, que pagaven pocs impostos i que tenien pocs ingressos fiscals”.

- Zapatero: "amb el president Montilla les coses van seriosament ja que, durant el seu mandat, ha aconseguit el major autogovern i les majors competències de la història”

- Carme Chacón, va criticar Convergència i el vídeo de les seves joventuts que presentaven Espanya com a un lladre, “quan el lladre era Millet, els amics de Convergència són els que roben a Catalunya” i va concloure que “potser ompliran demà aquest Palau, però els seus amics van buidar l’altre”.

- Jordi Hereu va posar en valor la feina del president Montilla i ha reiterat que “ha construït més Catalunya que mai i ho ha fet amb els ciutats i els pobles que són la base de la nostra ciutadania”.


DIUMENGE, les nostres propostes amb garantia de progrés son:

Fes clic i accediràs a l'explicació de cadascuna de les propostes.
1.- Contracte pel Futur
Cap jove sense estudiar o treballar.
2.- Fons d'Innovació i Desenvolupament Social (FIDES)
Un instrument financer per promoure experiències socials innovadores Sector públic i societat col·laborant per generar noves oportunitats.
3.- Fons d'eficiència energètica
Per a crear 20.000 llocs de treball verds.
4.- Fons públic d’innovació i recerca i de transferència tecnològica
S’hi podran acollir aquelles empreses que tinguin com a objectiu fer de mitjanceres entre les petites i mitjanes empreses i les universitats/centres de recerca Que permeti reduir els costos d’inversió de les PIME de Catalunya en R+D+i i millorar els seus comptes de resultats.
5.- Pla un Futur millor
Fins a 20.000 persones aturades cròniques del sector de la construcció amb baixa formació rebran suport per a reconvertir-se.
6.- Pla de lluita contra la pobresa
Per la igualtat real d’oportunitats de tots els nens i nenes de Catalunya Un programa a 10 anys per a la dràstica reducció del nombre de famílies amb fills en situació de pobresa.
7.- Districtes Especials d'Innovació
Per la renovació i la competitivitat del teixit productiu del nostre país. Consolidarem 12 districtes d’innovació amb més de 200 noves empreses i activitats econòmiques i més de 2.000 nous llocs de treball qualificats.
8.- Programa IGUALS
Per la igualtat de dones i homes a la feina.
9.- Conductor responsable, peatge gratuït
Els peatges a les autopistes de Catalunya seran gratuïts per aquells conductors i vehicles habituals que més ajudin a la mobilitat sostenible Com més criteris positius es compleixin, més descomptes.
10.- Programa Catalunya Emprèn
Completarem les millores iniciades per ajudar a la creació de noves activitats, per tal que Catalunya sigui un lloc idoni per iniciar un projecte d’empresa.
11.- Per la convivència, contra la reincidència
Enfortirem la convivència, millorant el funcionament de la justícia, garantint la seguretat ciutadana i acabant amb la delinqüència multireincident Posarem en marxa una oficina especialitzada en el seu control, seguiment i persecució amb la màxima eficàcia i rigor.
12.- Cuidem de qui cuida
Més qualitat de vida per les persones cuidadores de persones dependents Volem donar suport a les 57.614 persones reconegudes com a cuidadors d’un familiar en situació de dependència Impulsarem un programa de formació per a les persones cuidadores i fomentarem l’atenció telefònica i la creació de grups d’ajuda mútua.
13.- Contracte de Servei Públic
Una proposta per retornar la confiança dels ciutadans en els seus representants. Tots els parlamentaris i els alts càrrecs de la Generalitat hauran de signar i complir un conjunt de compromisos de caràcter ètic.

No hay comentarios: