jueves, noviembre 11, 2010

Cinc compromisos per Catalunya

Com sabeu, aquesta mitjanit ja estarem en campanya electoral. El President Montilla l'ha volgut iniciar a través de Twitter, demostrant així el seu compromís i la seva aposta amb les noves tecnologies i les eines 2.0 Ens ha piulat els seus CINC COMPROMISOS PER CATALUNYA. Són aquests:
1. No pactaré amb el PP, en cap circumstància. Ni un pas enrere en polítiques socials.
2. Defensaré l’Estatut, tot l’Estatut i res més que l’Estatut. No volem falses dreceres.
3. No convocaré, promouré o toleraré un referèndum il·legal i inconstitucional sobre la independència.
4. Lideraré la lluita contra la crisi amb les reformes que calguin per a garantir la recuperació econòmica.
5. Faré un Govern socialista, d’esquerres, progressista i catalanista. GARANTIA DE PROGRÉS.
Com diu el Director de Campanya, Jaume Collboni, al seu bloc, són "Cinc compromisos que resumeixen el rigor i la fermesa del President Montilla, un candidat d’idees clares, de propostes clares, que diu el que pensa i que aposta fort per les necessitats dels catalans i catalanes. Sense embuts, sense ambigüitats, sense passes enrere. Garantia de progrés, aquest és el seu compromís.
Avui comença la campanya més important de la història de Catalunya. Comencem al pavelló Itàlia de Fira de Barcelona, on el nostre candidat desgranarà els seus compromisos i continuarà explicant les seves propostes. Comptem amb tu per fer-les arribar a tothom i omplir les urnes de vots socialistes". Podràs seguir EN DIRECTE l'acte d'inici, a les 23:30, a través de WEBTV.
Pots seguir el dia a dia de la campanya a aquest web del candidat, i també a http://www.socialistes.cat/. I recorda que el hastag de twitter és #garantiadeprogres

No hay comentarios: