viernes, noviembre 19, 2010

Som una nació

Aquesta foto ens la varem fer ahir en el miting central de la campanya del PSC Osona els 3 candidats d'Osona a la llista al Parlament. Un miting, que pels que no hi ereu, us puc assegurar que ha estat un dels millors mitings que he estat.
Pel PSC Osona, tenir tres representants a les llistes es important, perquè demostren la bona tasca que s'està fent a la comarca i que amb rigor i tenacitat estem treballant des dels municipis per consolidar el projecte socialista a la comarca i garantir que les polítiques socials estiguin garantides a la nostra comarca.
Per poder realitzar aquesta tasca es important tenir representació parlamentària i, en aquest sentit, es interessant recordar que la Flora Vilalta va al número 23, que es el millor lloc que ha tingut el PSC Osona i que ens permet pensar que podem tenir la diputada assegurada i, per tant, que podrem continuar treballant des del Parlament per la comarca i pels municipis d'Osona. Tot i així, per tenir la diputada assegurada necessitem el teu vot i, en definitiva, la teva confiança!
Jo evidentment estic convençut i penso que encara hi ha molta gent indecisa que dubte si anar a votar, o no? i si va a votar a qui vol votar...? ja que no ens enganyem... per molta gent, aquestes eleccions, tot i la trascendència que tindran molta gent li costa esta animat per exercir el seu dret a vot. I bé... de motius en podeu trobar molts a la web del presidentmontilla.cat i, fins i tot, podeu buscar que proposa el psc en el nostre programa electoral... pero si realment us voleu convencer... mireu i escolteu el que ahir va dir la Montserrat Tura a Vic!
Per mi, el miting d'ahir, serà recordat per un dels millors mitings del PSC a Osona i un dels millors discursos de la Montserrat Tura.
Us enganxo la noticia de la vanguardia: "No permitiremos que una sentencia del Tribunal Constitucional ponga en duda que somos una nación", ha afirmado la número dos de las listas del PSC al Parlament, Montserrat Tura, durante un mitin en Vic, en el que ha exhibido la cara más catalanista de su partido"Somos una nación, lo diremos bien alto", ha subrayado Tura, que ha asegurado que su formación "no renunciará" a la defensa de las libertades nacionales de Catalunya. La consellera de Justicia ha recordado que Catalunya es una tierra de acogida y que está formada por personas venidas de todas partes que "generación tras generación han ido configurando este paisaje".Es precisamente porque Catalunya está formada por ciudadanos de procedencias diversas, que el PSC "persigue a los delincuentes i no a los diferentes". "No perseguimos a los diferentes porque también nosotros somos venidos de todas partes, porque Catalunya entera es venida de todas partes, y si alguna cosa hemos hecho es aprender a querer esta tierra y no permitiremos que una sentencia del Tribunal Constitucional ponga en duda que somos una nación", ha señalado.

No hay comentarios: