lunes, noviembre 08, 2010

La Gent Normal

El grup Manel va sonar molt l'any passat i una de les seves cançons està titulada: "La gent normal". La canço, que evidentment us animo a escoltar, parla d'una noia rica que vol: "Viure com ho fan els altres, veure les coses que veu la gent normal" pero el cantant pensa: "No… tu mai viuràs com viuen els altres, ni patiràs com pateix la gent normal, mai entendràs el fracàs dels altres,..." i bé, ja veieu cap on va la canço, no?
Doncs bé, en política, moltes vegades, encara que no ens ho sembli la majoria som gent normal (i per tant, amb la capacitat d'entendre els problemes dels altres), amb un passat comú a la majoria de tots nosaltres... nomès que creiem amb els serveis públics i que volem millorar el benestar de la nostra societat i per aquest motiu estem implicats, des dels nostres ideals, en els partits i en les administracions que representem.
Malauradament, la majoria de notícies sempre intenten demostrar el contrari i suposo que per això es preveu una abstenció tan elevada el 28 de novembre, al mateix temps que seran els comicis electorals amb més candidatures (que si m'ho permeteu, les qualificarè de frikis, a la majoria d'elles). A mi em sap molt greu, perquè darrera els partits, majoritàriament hi ha moltes persones que han dedicat la seva vida a treballar pels altres amb l'únic objectiu de defensar els seus ideals... Per tant, quan diuen que tots els polítics som iguals... no me'n puc esta de dir: "No és veritat!"
I bé, si voleu un bon exemple... us convido a que demà dimarts a les 20h vingueu a l'edifici el sucre a la presentació del llibre "Endreçar l'ànima" on hi haurà la consellera Marina gely que n'es la seva autora.

No hay comentarios: