sábado, noviembre 20, 2010

Higini Clotas a Centelles

Aquest diumenge 21 de novembre Higini Clotas serà a Centelles en el miting que el PSC Centelles farem al municipi. Si vols saber tot el que ha fet el govern que presideix en Montilla a Centelles, vine que t'ho explicarem!
L'acte que es farà al Casal Francesc Macià de Centelles a les 12h comptarà amb la presència de l'alcalde de Centelles Miquel Arisa i els candidats al Parlament Higini Clotas, Flora Vilalta i Josep Paré.

Pels que no conegueu l'Higini (Barcelona, 1947), dir-vos que seria el millor president del Parlament que Catalunya pot tenir ja que es diputat des de la primera legislatura i per tant una persona molt valorada en l'àmbit polític i parlamentari. Resumida la seva biografia es:

Diputat al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Barcelona. Vicepresident primer de la Mesa. Ha cursat estudis d’arquitectura tècnica a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB).
Va ser director literari. En aquest àmbit ha estat director de l’editorial DOPESA (1978-1980) i director i editor tècnic de les col·leccions «Conocer» i «Temas Universitarios». És membre del patronat fundador de la Fundació Rafael Campalans. Afiliat a la Unió General de Treballadors (UGT). Membre fundador del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE), n’ha estat secretari d’estudis i documentació (1978-1980), secretari nacional (1980-1982), secretari de l’àrea de política parlamentària (1982-2000) i secretari de l’àrea de l’Estatut i Lleis Bàsiques de l’Executiva Nacional (2000-2004). Va ser membre del Comitè Federal del PSOE i membre de la Comissió Executiva del Partit dels Socialistes de Catalunya (1978-2004). Actualment és el President del Consell Nacional del PSC.
Diputat de la I, la II, la III, la IV, la V, la VI, la VII i la VIII legislatures (1980-2008), va ser portaveu del Grup parlamentari Socialista (1984-1999) i des de les tres últimes legislatures ocupa el càrrec de vicepresident primer del Parlament.

No hay comentarios: