viernes, noviembre 26, 2010

"He estat mig vida sense poder votar!"

Avui ha estat un dia intens! o, més ben dit, els últims mesos han estat intensos... per intentar fer realitat un somni i es que la gent d'esquerres i progressistes voti al PSC aquest diumenge! han estat set anys molt positius per Catalunya, nomès s'ha de veure tot el que s'ha fet a cada un dels pobles de la comarca d'Osona i, en el conjunt de la comarca amb infraestructures. Per tant, imagineu-vos tot el que s'ha fet a Catalunya, tenint en compte que a diferència de quan governava ciu, el govern d'esquerres ha cregut amb els municipis i amb els catalans i catalanes i ha invertit en els diferents pobles del nostre país per millorar els serveis i el benestar de tots nosaltres.
Evidentment jo fa temps que tinc el vot decidit... i pel que he vist i sentit aquests dies hi ha molta gent que dubta d'anar a votar i, en el cas d'anar-hi... a qui donar el vot! Doncs bé, ara que està a punt de començar el dia de reflexió us animo a que consulteu els diferents programes i el balanç de cada un dels partits en aquests últims 10 anys... i estic convençut que hi haurà 3 elements claus que us animaran anar a votar i a fer-ho a favor del socialisme i, en conseqüència, votar al PSC. Els tres motius son:

1.- El fet d'anar a votar, per mi, és una opció inquestionable. Ja que com molt bé va dir ahir en Felipe: "He estat mig vida sense poder votar, ara que ho puc fer, no deixare de votar en cap elecció!"

2.- Quan mires les propostes d'un partit has de ser conscient de la capacitat dels seus líders per portar-les a la realitat. I aquí, el President Montilla si que ha fet honor al seu eslogan de fa quatre anys: "Fets i no paraules". Segurament hem pres decisions equiviocades i el debat en els mitjans no sempre ha estat la feina feta, pero sense dubte, el company Montilla, ha estat un treballador incansable en favor de les persones i de l'autogovern. (quin va ser el primer govern que va prendre mesures contra la crisi? quan s'ha avançat amb autogovern amb aquests qautre anys? qui ha milorat el finançament? qui ha aconseguit me straspassos i per tant més autogestió dels serveis? qui ha augmentat els metges, els mossos i els mestres per millorar l'atenció ciutadana? i un llarg etcètera que demostren que ciu no creu amb Catalunya i que el PSC ha transformat Catalunya amb 7 anys!

3.- Diumenge, tot i tenir un sistema parlamentari, hem d'escollir en Mas o en Montilla de President. Per tant, si no vols que en Mas i els seus amics (felip puig, ramon espadaler, oriol pujol, david madí i etc.) tornin a governar aquest país... FES UN VOT ÚTIL i dona confiança al PSC PERQUÈ PUGUEM GOVERNAR EN SOLITARI.

Com a català i progressista aquest diumenge NO ET QUEDIS A CASA i anima't a votar per continuar millorant el benestar i l'autogovern de Catalunya perquè EL PSC ÉS LA GARANTIA DE PROGRÉS!

Per cert... saps que votar pot ser un plaer!?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hi, i just want to say hello to the community