martes, mayo 20, 2008

TORNEM-HI!!

ARA SI!! fa dies que ho deia i més que ho pensava que el fet d'haver creat un bloc(.cat) havia estat un bon posicionament per donar suport a una iniciativa catalana en el món de les noves tecnologies... peró al final ha suposat no poder actualitzar el blog amb la freqüencia que un hagues volgut, tenint en compte que els horaris d'un servidor tampoc permeten molta flexibilitat! Amb això no vull dir que el blog estigui acabat... ans al contrari, encara queden enllaços pendents de posar-hi i a mesura que amb familiaritzi amb totes les opcions que et permet el blogger... hi anirà introduïnt nous elements, així com accepto propostes i suggeriments.
Per altra banda, des de l'últim dia que ecsrivia han passat moltes coses... fins el punt que m'atreveixo a dir que hi ha algú que fa aigües... i que haig de felicitar a la ministra de defensa pel fet d'haver trencat aigües!
Respecte Centelles el més important que tenim entre mans és la llei de barris i a veure si ens la donen, tot i que la nostra activitat es molta i complexa! en serien exemples diferents activitats que hi ha hagut a Centelles aquest cap de setmana com la VIII Trobada de grups amateurs de teatre d'Osona, el dia del comerç just i la duatló que va comptar amb més de 100 atletes. Tanmateix, el cap de setmana que ve celebrem els 75 anys de l'escola pública graduada a Centelles i diferents actes en motiu de la cooperació i la solidaritat! i per si això fos poc... el 7 de juny jornada de l'escola inclusiva,... A més, les diferents obres engegades com la piscina, la nova escola bressol o el tanatori... que han de servir per millorar els serveis dels que disposem actualment a Centelles.
I bé... respecte a Osona... evidentment com a PSC preparant el congrés... i des del Consell Comarcal contiunuem avançant per fer realitat els habitatges socials i dotacionals a Osona a més de la residència que ha de donar continuïtat a l'assistència de la gent gran de la comarca. Podria continuar escrivint més, podria explicar més coses... però dedicaré l'última línia al millor president que ha tingut mai Catalunya... José Montilla! (un bon exemple a seguir!)

No hay comentarios: