miércoles, mayo 07, 2008

HABITATGE PÚBLIC...

El 2008 ha començat... i bé, amb els pocs dies que en portem a nivell local puc valorar satisfactòriament la cavalcada de Centelles i qualificar el concert de reis com un concert de molta qualitat. Per tant, enhorabona a tota la comissió!
I bé, com a tècnic-assessor del projecte d'habitatge públic del Consell Comarcal no me'n puc està de valorar ls notícies que van sortir publicades el passat dilluns de molt positives! el treball està essent intens i els reptes són molts... peró tenim un equip molt potent al darrera que farà realitat aquests projectes socials que repercutiran positivament a tota la comarca. A més, des del passat més de gener es pot demanar l'ajut estatal de la Renda Bàsica d'Emancipació. En definitiva, actuacions totes elles que han de repercutir positivament en la societat potenciant el lloguer i facilitant l'accès a l'emancipació! En tot cas, avui no entraré en detall... però si que els reptes comarcals que tenim oberts son importants i esperem que les promocions que es vagin desenvolupant a nivell comarcal siguin un avenç en facilitar l'accès a un habitatge digne! En definitiva el treball que estem desenvolupant està centrat en desenvolupar un proecte integral d'assistècia a la dependència(pisos tutelats per gent gran als municipis, residència assistida a nivell comarcal per donar continuïtat), pisos pels familiars de malats ingressats a l'Hospital, pisos de protecció oficial per joves, Pla Comarcal d'Habitatge i consolidar l'Oficina Comarcal d'Habitatge, etc. serveis, tots ells, que han de consolidar el Consell com un ens de finestreta única en temes d'habitatge!
BON ANY... i fins molt aviat... per CENTELLES:
Dissabte 12 de gener => els TONIS
Diumenge 13 de gener => MERCAT i presentació del CARNAVAL i CAU de BRUIXES!
Dijous 17 - Diumenge 20 de gener => CAU DE BRUIXES de Centelles!!
Divendres 25 - Diumenge 27 de gener => CARNAVAL de Centelles!!
ABANS D'ACABAR... un petit regal... que evidencia tot el que ens espera aquest 2008!! un llarg camí a recòrrer, ple d'oportunitats i reptes que el farem ben acompanyats i en solitud... per tant... ànims i endavant! [merci x...] (original de sopa de cabra, canta Amaral)





Texto inicial: Eva Luna, Isabel Allende.Fotografía: Tarragona. Canción: Camins - Amaral.Letra:Camins, que ara s'esvaeixen,Camins, que hem de fer sols,Camins, vora les estrelles,Camins, que ara no hi són.Vam deixar-ho tot, el cor encés pel món,per les parets de l'amor, sobre la pell,erem dos ocells de foc, sembrant tempestes,ara som dos fills del Sol, en aquest desert.Mai no és massa tard per tornar a començar,per sortir a buscar el teu tresor.Camins, somnis i promeses.Camins, que ja són nous.No és senzill saber cap a on has de marxar,pren la direcció del teu cor.Mai no és massa tard per tornar a començar,per sortir a buscar el teu tresor.Camins, que ara s'esvaeixen,Camins, que has de fer sol,Camins, vora les estrelles,Camins, que ja són nous.

Escrit publicat al blog http://jparegall.bloc.cat/ el 10 de gener de 2008

No hay comentarios: