jueves, mayo 29, 2008

1a TROBADA JOVES REGIDORS/ORES OSONA I EL LLUCANÈS

Bones!! ahir varem començar a fer realitat el que el proper dia 7 de juny serà una realitat total! Evidentment estic parlant de la 1a trobada de joves regidores i regidors d'Osona i el Lluçanès. La proposta sorgeix quan el passat mes de març uns quants regidors d'Osona varem coincidir i parlant parlant ens vam adonar que no ens separaven més de 20 quilometres i en canvi no ens coneixiem i això requeria una solució... i bé... d'aquí sorgeix la proposta que a potseriori amb el treball realitzat per l'isaac peraire (JERC) i un servidor (JSC) em animat a la Laia Jurado (CUP) i en Jordi Rossell (JNC) a fer realitat aquest projecte amb ganes que tingui continuïtat! No obstant... ahir mentre presentavem la proposta ens vam adonar que no em convidat formalment als Independents a participar-hi... però en tot cas estan convidats. Els d'iniciativa ens van dir que no tenien regidors joves... però això tampoc els ha d'excloure de participar-hi! en fi... que la comarca és gran... fins el punt que a mi, des de Centelles em separen tants quilòmetres des de casa a Barcelona com des de casa a Santa Creu de Joglar (seu del Consorci del Lluçanès i on el proper 7 de juny a partir de les 10.30h farem aquesta primera trobada!).
I bé... ara hi voldria penjar un pdf amb la carta que enviarem a tots els regidors... i un altre pdf amb l'enquesta que enviarem juntament amb la carta prquè valorin la iniciativa i facin propostes... i bé... no ser com fer-ho (per tant...ALGÚ EM POT EXPLICAR COM PENJAR ARXIUS EN EL BLOG? aprofito també per demanar un altre dubte: com es pengen els videos des del youtube?) en fi... ja veieu que encara sóc novell!! jeje!!
I bé... un dia del mes d'octubre per motius de feina... estavem visitant els diferents pobles d'Osona per veure les necessitats que hi havia d'habitatge públic... i ni més ni menys en un dilluns vam visitar 5 pobles amb la següent ruta: Rupit-Pruit, Alpens, Vidrà, Sobremunt i Tavèrnoles (si algú dubte que la comarca és gran... ja teniu una ruta per fer i descobrir Osona... i el Llucanès!!) una abraçada i bona feina! (Isaac, Laia i jordi!!)

No hay comentarios: