lunes, octubre 04, 2010

La 23 i el 66

Aquest dissabte el Consell Nacional del PSC va aprovar la llista de candidats i candidates al Parlament. Evidentment, hi ha una primera impressió que és una molt bona llista i que veient les enquestes s'ha de treballar més que mai per generar la confiança que la gent espera per poder capitalitzar el vot del progrès i la il·lusió per Catalunya. Per altra banda, i entrant amb més detall, va quedar reflexat el bon treball que estem treballant des del PSC Osona i la confiança que ens han donat oferint-nos el lloc 23 de la candidatura i donant la possibilitat de tornar a tenir (molt probablement) la Flora Vilalta com a diputada comarcal. Per altra banda, el bon treball, encara que de forma simbòlica, també queda reflexat amb la presència de dos companys de l'executiva comarcal en aquesta candidatura, que som un servidor i la Marta Moreta.

Les JSC també vam tenir la grata notícia que el nostre primer secretari, en Javi Lòpez, anirà al lloc 27 i per tant tenim moltes possibilitat de tenir representació parlamentària que és una bona notícia per les JSC perquè demostra que es treballa amb unitat i amb rigor. Finalment, la llista, amb moltes incorporacions noves, es un estimul a treballar més que mai per tenir una grata sorpresa el proper 28 de Novembre i poder aconseguir que el millor president que ha tingut mai Catalunya pugui continuar treballant des del govern per continuar avançant amb autogovern, amb infraestructures i amb polítiques socials pel bé de Catalunya.


Evidentment ser el número 66 no em dóna cap possibilitat de ser diputat en aquesta legislatura pero si que vull pensar que es el reflex del bon treball que estem realitzant els diferents companys del PSC Osona i, especialment, com estem treballant des de Centelles per fer de la nostra vila un poble on viure i conviure. Sense anar més enllà, la revista que s'ha repartit aquests dies pel municipi reflexa algunes de les actuacions realitzades amb ajut del govern de la Generalitat, que per posar exemples tangibles podriem parlar d'ajuts que han servit per: tenir una nova piscina, una nova escola bressol, tenir una nova escola, poder oferir cursos de preparació de proves d'accès a cicles formatius, tornar a tenir cicles formatius al municipi, legalitzar i urbanitzar Sant Pau, els nous accessos de la C-17, el Pla de Barris i un llarg etcètera que demostren que aquest govern ha estat al costat dels municipis i de les persones que hi viuen (mai un govern havia invertit tant en un poble ni en una comarca!).


I bé, per finalitzar el post, que millor que les paraules d'en Montilla d'aquest dissabte: "“hem escollit un gran equip: proposem gent preparada, lluitadora, honesta, d’esquerres. Catalanistes, del primer a l’últim. Perquè catalanista és el partit, el conjunt del partit. Perquè aquest és un partit d’ampli espectre. Un partit plural, amb gent preparada, honesta, capacitada, amb mèrits”. “Us demano que m’acompanyeu en aquest viatge, que siguem els màxims possibles, que impliquem el màxim de ciutadania possible, que lluiteu, que treballeu amb la mateixa convicció que jo ho faré. Treballeu, treballem. Lluiteu, lluitarem. Perquè estic convençut, no ho dubteu, que guanyarem” En definitiva José Montilla demana: “ambició i coratge, i voluntat de continuar treballant pels catalans des de l’esquerra i des de el catalanisme integrador, perquè l’alternativa és la dreta de tota la vida, la de CiU, aquells que no van dubtar mai per donar el seu vot a José María Aznar, però que li van negar per dos cops a Zapatero. El nostre país no pot tornar enrere”. Segons el primer secretari socialista, “els que es proclamen com l’opció del canvi, no són el canvi real. Són els d’abans, i són els mateixos. Només cal veure les cares: en Mas, en Puig, l’Espadaler, el Fernández Teixidó, la Núria de Gispert. Tots membres dels governs de Jordi Pujol. I aquests són el canvi? No són ni el recanvi! És tornar al passat, és canviar a pitjor, i això no podem permetre-ho”.

No hay comentarios: