viernes, septiembre 26, 2008

Mobilitat

Fa temps, el dia 22 de setembre era el dia sense cotxes, i amb el temps aquesta activitat puntual ha derivat amb la setmana de la mobilitat i finalment sostenible i segura. Per aquest motiu, des del passat dilluns a Centelles estem organitzant diferents activitats que tinguin en compte una millor mobilitat per Centelles, una mobilitat més sostenible i finalment que aquesta també sigui més segura. Evidentment, estic plenament d'acord amb la filosofia de la sensibilització però com administració també hem de continuar fent accions que millorin la xarxa de transports públics i en facilitin l'ús. Accions, com la que s'ha publicat aquesta setmana, dels inicis del desdoblament de la línia de tren entre Barcelona i Vic.
En primer lloc no me'n puc està de felcitar al regidor Eduard Banqueri, primer per la seva tenacitat i en segon lloc pel resultat de les seves accions. La veritat es que poder treballar amb gent com ell et fa sentir orgullós de poder ser regidor i aprendre dia a dia dels teus propis companys. El resultat final i la programació que s'ha ofert a tots els centellencs i centellenques i a tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya que ens volguin acompanyar en els actes organitzats.

Entre la diversitat dels actes es interessant destacar la presentació pública del pla de mobilitat, la campanya de sensibilització pels carrers del municipi i evidentment les activitats d'aquest cap de setmana més lúduiques i familiars com són les activitats a la Plaça Major, la bicicletada popular o el cinema.

I bé, com sempre i com ja sabeu, el ritme d'activitats de Centelles es molt alt i pels que teniu vocació artística recordeu que avui de les 9 a les 14h i de les 16h a les 20h càsting a la casa de cultura per participar de les escenes que es filmaran a Centelles el proper 10 de novembre de 2008 de les 7 a les 19h de l'adaptació del llibre: "Les veus del Pàmano" i que s'emetrà per tv3.

una abraçada i per qualsevol dubte o suggeriment estic a la vostra disposició.

No hay comentarios: