martes, septiembre 23, 2008

CiU Menteix!!!

Salutacions,

Escric aquestes quatre línies per fer-vos arribar aquesta anècdota que demostra les mentides constants que diuen des del grup municipal de ciu per desgastar l'equip de govern. No obstant, com ja diu la dita popular: "s'atrapa abans un mentider que un coix". Evidentment, no entarem a analitzar anècdotes passades simplement citarem que ciu de centelles ha programat un acte per aquest dijous per parlar sobre l'educació i tal i com han publicitat ells mateixos bé la ex-consellera Irene Rigau. L'anècdota està, que com que la xerrada es d'educació no tenia sentit que vingues l'ex-consellera de Benestar Social i per aquest motiu menteixen sobre el càrrec que va ostentar i diuen que va ser consellera d'educació...! en fi, una vegada més, queda demostrada la incapacitat que té ciu de fer oposició, la manca de veracitat en les seves informacions i la poca dedicació a contrastar les dades.

Des del PSC Centelles lamentem l'actuació i lamentem que la seva manera de fer política sigui aquesta, tal i com ja ens ho han demostrat altres vegades. Tanmateix, des de l'equip de govern continuarem treballant per oferir una educació pública i de qualitat amb nous equipaments i nous serveis, com en seria exemple la nova escola bressol que iniciarà el curs el proper dilluns 13 d'octubre, l'escola d'adults reformada l'any passat, les millores constants als diferents edificis de l'escola pública, etc. Així com continuarem treballant amb tots els agents educatius del municipi com és l'escola concertada, les AMPA's, etc. Per continuar fent de Centelles un poble per viure i conviure!
Adjuntem el cartell de l'acte i el curriculum de la ex-consellera segons informa la pàgina web del Parlament, on ella actualment és diputada.

H. Sra. Irene Rigau i Oliver
Va néixer a Banyoles (Pla de l’Estany) l’any 1951.Llicenciada en psicologia. És mestra, inspectora d'ensenyament i professora universitària. Des del 1970, va exercir la docència en l’ensenyament públic com a mestra d'educació infantil i primària en diverses poblacions de les comarques de Girona. També és professora d'ensenyament secundari i ha impartit docència a la Universitat de Girona i a la Universitat Oberta de Catalunya.És membre del Consell d'Ensenyament des del 1980. Ha estat cap dels serveis territorials d'Ensenyament a Girona (1982-1986), secretària del Consell Escolar de Catalunya (1986-1989), sotsdirectora general de Formació Permanent (1989-1993) i secretària del Consell Interuniversitari de Catalunya (1993-1999). Pertany al Consell Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya i va presidir la ponència segona de l'onzè congrés del partit.Ha estat consellera de Benestar i Família (1999-2003). Diputada de la VII legislatura (2003-2006) i diputada de la VIII legislatura (2006-)

El segon debat del I Cicle de Debats Oberts tractarà sobre:L'ensenyament a Centelles i la nova Llei d'EducacióData: 25 de setembreHora: 21hLloc: Sala de vidre del Casal Francesc MaciàParticiparan en l'acte:Sra. Irene Rigau, Diputada al Parlament i Consellera d'educació (1999-2003)Sr. Miquel Matavacas, Portaveu a l'Ajuntament de Centelles

No hay comentarios: