viernes, septiembre 05, 2008

Alegria...

... que és Festa Major!!! La veritat es que dilluns va finalitzar la Festa Major de Centelles i bé, hi ha hagut opinions de tot tipus i evidentment i com és diu: "tants caps, tants barrets!". L'avantatge o desavantatge de fer coses és que són criticables i per tant quan organitzes un seguit d'acivitats com les que hi han en una Festa Major, és lògic que facis encerts i també que facis errors. I darrera de qualsevol activitat hi ha molta feina, que normalment només la sap qui la fa... en tot cas i com ja va dir el regidor de festes de l'Ajuntament de Centelles, l'Alexis Toll: "us desitjo que tingueu una bona festa major i si teniu propostes i suggerències... estem a la vostra disposició!"


La meva opinió es que ha anat bé i sobretot ho dic perquè hi ha hagut actes de diferents estils i per tant per tots els gustos i que la gent ha participat al llarg dels sis dies que ha durat la Festa! Enguany la Festa Major era més curta que anys anteriors i sincerament crec que això ha estat un encert, perquè la gent ha tingut la sensació que realment erem Festa Major i pels carrers del municipi sempre hi havia ambient i moviment.


No entraré en destacar cap acte en concret simplement aprofitaré per felicitar a l'organització i a les diferents comissions. Evidentment, si que vull agraïr en Francesc pujol, pel magnífic pregó que va fer (parlant de l'educació a Centelles) i també crec que va ser molt interessant l'agraïment públc que va fer a en Joan Soler Mata per la seva dedicació a l'educació en el nostre municipi (jo també em vull sumar a aquest agraïment!) i bé, ara, Francesc, aprofito a desitjar-te molta sort en aquesta nova etapa que comences.


Abans d'acabar si que vull fer una reflexió i es que segurament la Festa Major es millorable, en tot cas s'accepten propostes... pel que jo conec, la Festa Major de Centelles al llarg dels últims anys s'ha anat renovant i adaptant a les noves necessitats socials... en seria exemple la Festa Caribenya, el concert de festa major a la Plaça Major, el vici-aigua, els racons musicals, etc. Pero en tot cas, si alguna cosa té de bo l'activitat cultural de Centelles és que es al llarg de l'any i que per tant, els centellencs i centellenques i en general tothom qui vulgui, pot disfrutar de Centelles al llarg de l'any amb les diferents propostes culturals i lúdiques que es programen com: "el Juliol és Centelles", les Festes de la Primavera i Sant Jordi, El Cau de Bruixes i el carnaval, La Festa del Pi, les activitats de Nadal, La Castanyada, les puntaires, el cinema, el "jove, sigues crític", el "jove, no oblidis", la setmana de la mobilitat, les festes de la cooperació i la solidaritat, la caminada popular, etc. Un seguit d'activitats, que els que esteu acostumats a organitzar festes i festetes aviat haureu sumat el cost econòmic i l'esforç (Molts municipis, la majoria d'aquestes activitats les té englobades dins la Festa Major... i fins l'any que ve... poca cosa més!!) que requereix mantenir aquesta activitat setmanal i mensual que juntament amb tots els altres recursos i serveis que oferim: piscina-esports, educació, sanitat, joventut, etc. Fan de CENTELLES, UN POBLE PER VIURE I CONVIURE!!


Finalment vull fer un petit incís del ple que vàrem fer dijous, en plena Festa Major, i on va quedar demostrat que ciu no coneix l'administració i són incoherents amb les seves actuacions. Podria posar molts exemples, pero el més rellevant es que van voler impugnar un ple extraordinari perquè se'ls hi havia donat la possibilitat de fer preguntes... i en el moment del ple encara van demanar que això no es torni a repetir. O sigui, l'oposició no vol fer preguntes a l'equip de govern? I el desconeixement es que el ple que volien impugnar... no es pot impugnar... perquè entre altres temes, ells havien votat a favor d'alguns acords...! En fi... Visca Sant LLop, Visca la Festa Major i Visca Centelles!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bon dia,

No entraré en el tema de l'ultim pàrraf del teu blog...
No apareix explicat el fet de la "transformació" de Ple Extraordinari a Ordinari en el mateix moment. Per aixó no hi havia preguntes, que si es van fer en el Ple ordinari que es va fer durant la festa major.

Bé l'objectiu d'aquesta comunicació no era cap comentari sobre aixó.
Com no sé com em puc adreçar a tu electrònicament et passo una noticia de El Periódico sobre el tema d'habitatges, com sé que hi ets a nivell del Consell Comarcal i penso et podria anar bé.

www.elperiodico.com/envN.asp?n=543619

Una abraçada.

Sg. Jordi Valls

Anónimo dijo...

Hola Jordi, com vas?

per qualsevol cosa el meu mail és jpare_aregall@hotmail.com

Moltes gràcies!