miércoles, junio 01, 2011

PREMI CENTELLES DE PINTURA

L'Ajuntament de Centelles i la comissió del Centre d'art el Março vell de Centelles han convocat el LXIX Premi Centelles de Pintura. Les bases es poden consultar a la web de l'ajuntament o a la web del Centre d'art. El premi, és el més antic de Catalunya i el guanyador obté 3.000 euros, un trofeu i el muntatge d'una exposició amb l'edició d'un catàleg. A més, el jurat, que estarà format per professionals de la pintura i la crítica pot concedir dues mencions honorífiques amb el corresponent trofeu.


Les obres es poden presentar des del 11 al 19 de juny de 2011 al Centre d'art el Março vell (C/galejadors,2) els feiners de 17 a 19h i els dissabtes i diumenges de 11 a 13h i de 17 a 21h. L'exposició s'inaugurarà el diumenge 28 d'agost i aquest dia també es farà l'entrega del premi Centelles dins els actes de la Festa Major d'Estiu. L'exposició es podrà visitar fins el 12 d'octubre de 2011.


Aquest premi és l'exemple clar de la voluntat que tenim des de l'ajuntament de Centelles de treballar per la cultura i ara més que mai donar oportunitats als joves creadors.

No hay comentarios: