viernes, mayo 27, 2011

Treball, il·lusió i confiança!

Demà el Barça juga contra el Manchester... i bé, al final de la nit un serà campió de la Champions 2011 i l'altre haurà perdut (tot i ser subcampió i per tant el 2n millor equip del 2011 d'Europa). Quan finalitzi el partit tothom farà els seus anàlisis, dirà les seves conclusions i depenent del resultat... el que hagi perdut tindrà més o menys motius per queixar-se (l'àrbitre, la superiroritat del joc... etc.). Evidentment em fa il·lusió pensar que el Barça guanyarà, pero el que em dona més confiança es que els valors d'humilitat i respecte que representa el Barça en guardiola els representarà dignament en la roda de premsa! No m'imagino en Guardiola criticant a la junta, als jugadors, als àrbitres, al volcà, al clima, etc. Per no assumir la derrota dignament i, per tant, fer autocrítica, per seguir millorant!


Diumenge passat hi van haver eleccions... i aquesta setmana s'han hagut d'assumir responsabilitats, celebrar victòries, pensar amb pactes, etc. Pero per sobre de tot... s'ha hagut de reflexionar dels resultats a nivell local, comarcal i nacional! (jo no entrare a fer valoracions...) Evidentment el PSC a Osona mai ha sumat vots, ans al contrari, i per aquest motiu, tots els bons resultats que s'han aconseguit es per la tasca diària d'aquells alcaldes, caps de llista i regidors que s'han cregut les sigles de Persones al Servei dels Ciutadans (PSC) i fruit d'aquest treball rigoros i humil... han generat la confiança i la il·lusió necessària per ser votats i aconseguir tots els merits obtinguts amb els últims 15 anys a Osona!


A mi m'agrada comparar el Barça amb el PSC perquè si mirem la història, podriem trobar paral·lelismes de gent que ha cregut amb les sigles que defensaven i fruit de la seva constància han creat grans equips que amb la seva professionalitat i capaciat han aconseguit objectius, que han aporat felicitat i que han set capaços de generar la Il·lusió necessària per deixar el país mut durant més de 90 minuts (demà a les 21h... no voltarà casi ningú pel carrer, tot estarà en silenci...)


El que està clar es que darrera de cada resultat s'han de treure conclusions i per molt que els factors externs et puguin anar en contra l'autocrítica es necessària... i el més trist es la demagogia i les mentides que fan certs perdedors per no assumir com a propies les derrotes! La sort... es que existeixen les hemeroteques i el temps posa les coses al seu lloc!


A Centelles evidentment estem contents per els resulats... pero que ningú s'enganyi! Aquesta setmana hem analitzat els resultats locals i hem començat a parlar de com afrontar el futur... perquè d'aqui quatre anys tornem a jugar un altre partit i si el volem guanyar... haurem de seguir treballant, corregint els errors que hagim comès i amb la voluntat de desenvolupar el nostre programa per seguir fent de Centelles un poble on viure i conviure!


p.d. Com deia un anunci... "...La feina ben feta, ni te fronteres ni te rival! Si fem les coses com nosaltres sabem, hi ha res impossible?..."

No hay comentarios: