miércoles, marzo 10, 2010

Snowing... in Centelles!

Aquest dilluns s'ha produït una de les nevades més importants dels últims anys... suposo que molta gent dubtava dels homes del temps i, en conseqüència, la neu ha portat problemes als pobles, a les ciutats i en definitiva, al conjunt del territori.
El que està clar, es que com tot: "No hay mal que por bien no venga!" i es que veure nevar està molt bé, que no hi hagi classes pels alumnes (i pels profes) també està bé, que es puguin fer fotos precsioses està molt bé... però la neu crea problemes i per tant s'ha de treure tan ràpid com es pot. I és en aquest punt, en el que la neu deixa de ser una cosa positiva per ser un problema, on les administracions, dins de les nostres possibilitats, hem de donar resposta i, com més ràpida millor!
Jo no negarè que veure el poble nevat té el seu encant... però mirat des de l'ajuntament una nevada com la que ha caigut té molts problemes. A més, aquesta vegada, el temporal que queia no permetia netejar els carrers mentres nevava; el pes de la neu humida trencava arbres i, per tant, a part del perill que això suposa, hi havia el risc de quedar-se sense llum. I, en definitiva, un llarg etcètera d'incidències que posen a prova la gestió d'un equip de govern i el compromís de les empreses amb el seu territori.
Com us deia abans, veure infants i joves jugant amb la neu al centre del poble no té preu... pero tenir una empresa elèctrica municipal, que quan hi ha un tall de llum actua amb rapidesa i soluciona el problema amb poques hores tampoc té preu, com tampoc hi ha prous paraules per agraïr l'esforç de totes aquelles persones, que des del dilluns al vespre, quan va parar de nevar, fins avui (i els propers dies) han estat treballant per netejar les voreres i els carrers i, en definitiva, donar la possibilitat, que la gent que s'haguès de moure per Centelles, o poguès fer, amb el mínim risc possible.
Evidentment, penso que des de l'Ajuntament s'ha actuat amb rigor i rapidesa, com la situació així ho exigia, però, si el resultat ha estat el que ha estat, es per l'esforç que hi han posat totes les persones que han col·laborat en fer-ho possible. A tots ells moltes gràcies i ara ja nomès ens queda esperar que el gel no causi cap problema i que tots hagiu pogut ser prou ràpids per tenir instànties amb els carrers i l'entorn del municipi emblanquinat!

No hay comentarios: