sábado, febrero 20, 2010

El Mercat de Centelles

El dia 18 de febrer, a travès del número de l'ONCE, es va donar difusió del municipi de Centelles i d'una de les seves activitats culturals i comercials amb més tradició del municipi.
Evidentment, el mercat ha influït positivament en el desenvolupament local i, tot i que, els seus inicis són polèmics actualment poca gent s'imaginaria Centelles sense aquesta activitat.
Els últims anys, des de l'ajuntament hem augmentat el nombre de parades i hem allargat el mercat per aproximar el mercat a la majoria dels comerços del centre. D'aquesta manera, el mercat s'allarga des del passeig fins al carrer sant joan i s'aproxima el mercat als dos pàrquings principals que hi ha al municipi (el pàrquing del Palau dels Comtes i el pàrquing del Rodolf Batlle, ambdos, amb una capacitat de més de 150 places).
A més de dotar de més parades i ampliar la zona del mercat, des de l'ajuntament anem promovent activitats paral·leles per ampliar els productes i la difusió del mercat. Els que encara no l'hagueu visitat... esteu convidats a fer-ho.

No hay comentarios: