lunes, febrero 12, 2007

CARNAVAL... CARNAVAL!!
Ahir va acabar el carnaval... evidentment a nivell de regidoria ha significat feina... però a nivell personal... "Purgatori parade!!!" sens dubte... la sensació del carnaval... no valorarè ni la quantitat de beguda que portàvem ni el podi que vàrem fer... sinó que em quedo amb les colles que hi erem i el bon rotllo i la il·lusió des del primer moment que hi va haver!! per tant... tota una sensació... que marcarà el Carnaval 2007... ara nomès falta Torelló i potser Sitges... però el de Centelles ja està finiquitat!! jeje!!


Per altra banda... els últims dies han estat marcats per la feina, el doctorat i un maleït assaig que no aconsegueixo entregar... i bé... en definitiva la feina que apreta!! i com no... l'accident de cotxe que vaig tenir!! per sort... cap ferit i aprofito a dir a en mikelet... que en el cotxe nou hi pujarè igualment que em de voltar el territori!! jeje!!


En fi... que han sigut uns quinze dies que no he escrit no per gust ni ganes... sino per disponibilitat!! una abraçada... i fins aviat!

No hay comentarios: