lunes, febrero 21, 2011

Les bruixes deixen pas al Carnaval

Aquest cap de setmana Centelles s'ha omplert de gent i mentres els llums dels carrers s'apagaven el foc, els carrers embruixats i els espectacles aportaven la llum a una nit màgica que finalitzava al replà de l'esglèsia amb l'eleció de la Silvia Molera com a bruixa de l'any. No obstant, tot i que les activitats ja havien començat al mati (i els dies previs amb xerrades) les activitats van continuar fins a la matinada com en seria exemple la cova del boc o el joc del llop que van finalitzar passades les 12.
La valoració d'enguany, sense cap mena de dubte, estarà condicionada per la pluja que va voler incidir a la tarda del dissabte pero que no va impedir que es realitzessin totes les activitats tal i com marcava la programació. I tot i que hi haurà opinions per tot, el que està clar es que amb els últims anys el cau de bruixes s'ha consolidat com una festa de referència d'aquesta temàtica ja que la programació té en compte la vessant esotèrica, la vessant cultural i la vessant comercial i totes tres es complementen molt bé per oferir una festa que cada any convida a participar a més gent. En seria un exemple les més de 150 autocaravanes o que més de 40 mitjans de comunicació es van interessar per aquesta festa.

I bé, ara que les bruixes han finalitzat, el Carnaval ja s'acosta! Un exemple el vam poder veure ahir quan el consell d'infants de Centelles, creat a finals del 2010 ens van fer el prego del carnaval. Un prego que es important destacar que els rodolins que varen llegir els havien escrit ells!

I en fi, despres de les bruixes i del prego... el divendres nit de dragqueens i el dissabte la rua del carnaval que ja us puc avançar que hi hauran noves comparses i més gent desfilant que mai!! Per tant no us la podeu perdre!

Més informació a http://www.centelles.cat/

No hay comentarios: