miércoles, enero 12, 2011

Nous Reptes amb el Nou Any!

El proper 22 de maig hi ha eleccions municipals i em dóna la sensació que alguns ara ja nomes treballen per aquesta data. En canvi, d'altres, som conscients que aquesta data marcarà aquest any pero que hem de continuar treballant per el municipi amb rigor i tenacitat com ho portem fent els últims anys.
De fer balanç de tot el que s'ha fet en aquest mandat ja hi serem a temps de parlar-ne... i per tant ara no m'hi estendre. El que si que vull destacar es que aquesta setmana, com a exemple del compromís que tenim amb el municipi i del treball que realitzem per continuar fent de Centelles un poble on viure i conviure, el passat dilluns van començat les obres de la Plaça Catalunya, el carrer Sant Llop i el carrer Barcelona i Tagamanent. Unes obres que es caracteritzaran per ser les últimes obres del mandat que s'ha invertit més a Centelles, a més, de ser el mandat on les polítiques d'ocupació, econòmiques i socials han tingut més importància.

Evidentment aquestes obres causaran problemes als veïns i veines pero esperem que el resultat final i les mesures que s'han pres minimitzin els problemes.

I bé, com deia al principi hem començat nou any, hem començat noves obres i amb la il·lusió de sempre enfocarem els nous reptes que ens plantegi el 2011!

Bon any a tots i fins aviat!

No hay comentarios: