jueves, diciembre 24, 2009

BON NADAL I FELIÇ 2010

Deixem enrere un 2009 complicat i aviat entrarem a un 2010 incert... pero en tot cas que la il·lusió pel que fem ens animi a poder compartir i disfrutar el dia a dia amb les persones que estimem!

En aquest post m'abstinc de fer valoracions polítiques... i en tot cas el 2010 ja valorarem els pressupostos, el nadal i en general el que ha donat de si el 2009. Simplement convidar-vos a la Festa del Pi el proper 30 de desembe i en definitiva a disfrutar del municipi en aquests dies de Nadal i de Festa Major!

Una forta abraçada i que tinguem tots plegats unes bones festes i una bona entrada al 2010!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Josep Pujols dijo...

he llegit a osona.com la irregularitat que heu fet amb lo dels terrenys de la mare de l'alcalde i tot aquest pasteleig.Una pregunta? Aquests terrenys no són allà on PROINOSA (cas pretoria) esta construint uns pisos?? Sisplau que algu m'aclareixi el dubte perque de ser així el tema seria gravíssim!

Josep Paré dijo...

Benvolgut Josep,
En primer lloc agraïr-te el comentari i per altra banda matisar-te que el recurs ja està presentat perquè precisament des de l'ajuntament es considera que el procès està ben fet.
Per altra banda, Proinosa, va participar del sector 12 que és diferent a la unitat d'actuació del sector 8. Tot i així demanaria cautela abans de fer acusacions i/o afirmacions d'aquest tipus ja que es voler veure el que no existeix.
En concret, el sector 12 es va desenvolupar integrament des d'Incasol, des del planejament fins les obres, amb la corresponent adjudicació d'aquestes.
Per altra banda, el sector 8 és un altre tema, que el Pla General de l'any 83 ja el marcava com s'havia de desenvolupar i com us comentava al principi si s'ha fet el recurs es perquè es considera que el procès ha estat correcte.
Per qualsevol dubte estic a la teva disposició.