viernes, agosto 01, 2008

Vacances...!?

Curiòs! la veritat es que feia temps que pensava que havia de fer vacances al juliol i al final ho he fet! i la veritat es que Genial! El viatge no l'explicaré, simplement us dic que he estat a Tenerife i desprès de pujar el Teide a peu... vaig poder veure, amb la primera llum del dia, com es reflexava la seva sombra en el mar... i dir-vos que es una experiència molt recomanable! a part de ser la muntanya més alta d'Espanya, que deu ni do... doncs el fet de ser un volcà, també té la seva gràcia i més si us explico l'anecdota que des de que arribes al cim i esperes que sorti el sol t'assentes i vas observant com s'ilumina l'illa... pero pels que tingueu l'oportunitat de fer-ho... vigileu que no se us cremin els pantalons! jeje!! (això es el que els hi va passar a unes noies franceses... que per fer-se passar el fred es van asseure sobre el sofre... i aquest, que crema,... els hi va jugar aquesta mala passada) en fi... a part d'aquesta breu anecdota... dir-vos que amb les vacances acabades... torno a ser a Centelles, on entre altres temes, estarè d'alcalde accidental i des del Consell Comarcal d'Osona continuarem treballant per fer habitatges a la comarca i les residències comarcals amb la Fundació, que ara si, ja està creada!

A nivell de Centelles, simplement matisar, que la programació cultural ha estat molta i molt complerta... i mentre esperem que passin els dies i el pregó de la Festa Major del dimecres 27 de juny obri els actes que s'allargaran fins el proper dilluns 1 de setembre acabarem de fer els últims preparatius i per anar fent boca podrem gaudir de música jazz i blues aquest diumenge a la pista... així com d'audicions de sardanes al Passeig. En definitiva, un clar exemple, que encara que molts aprofiteu l'agost per fer Vacances... el ritme de Centelles continua... per talt que al finalitzar la Festa Major, el poble continuï treballant per refermar-se com la capital d'Osona Sud i l'Alt Congost!
P.D. Per cert... en Miquel Vila, cap de llista del PSC a Taradell i membre de l'executiva del PSC Vic ja té blog. Per tant, enhorabona Miquel!

1 comentario:

Miquel Vila Solà dijo...

Hola Pep!!! Merci per felicitar-me per la creació del blog. Vares ser tu, entre d´altres, de les persones que sempre m´animaven a crear un blog. Doncs ja ho veus, és una realitat. Estic molt agraït per la teva felicitació. Una abraçada.