lunes, julio 23, 2007

GUIFI.NET A CENTELLES

Bones! aquesta setmana es per desitjar-vos unes bones vacances... pels que tingueu la sort de fer-ne! jeje!! els altres seguirem treballant des de Centelles i en el meu cas també per Centelles!! I parlant del poble... avui ja em funciona el guifi.net!! si algú dubte... val molt la pena implicar-s'hi!! així que ja sabeu com aprofitar les vacances! una abraçada i fins aviat!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Paré!

Felicitats, en primer lloc, pels resultats de les eleccions municipals. Espero que aprofiteu aquesta nou suport per avançar cap a noves formes d'aprofundir en la democràcia participativa i ciutadana.
I, en segon lloc, enhorabona per impulsar aquesta gran xarxa internet, guifi.net! Una iniciativa realment interessant que crec que té moltes possibilitats... A banda de la pròpia connexió lliure a internet, crec que és una xarxa que es podria aprofitar per enfortir els llaços entre administració i ciutadania (mitjançant, per exemple, l'oferta de serveis online o mapes turístics sota wifi), i entre els propis ciutadans. Bé, simplement llenço la proposta... i a veure si algun dia en parlem.
Bones vacances!
Sort i fins aviat!
Pau

Anónimo dijo...

Hola Josep,
Vull mirar de possar-me el tema del guifi, ja que el que em revela es haver de tenir línea telefónica d'una companyia.
Com va? Corre bé? Quin cost te?.
Gràcies.
Jordi Valls
jordi.vp@hotmail.com

Josep Paré dijo...

Hola jordi! com vas? el tema del guifi el millor consell es anar al pipa o a la web de guifi.net per informar-se. No obstant, els passos previs son comprar els aparells, ubicar-los en el municipi i posteriorment et donen d'alta amb els teus codis. El cost inicial es el dels aparells i un cop tens senyal, funciona molt bé. (jo tinc adsl a casa i ara t'escric utilitzant el guifi, que se'm penja menys) i bé, hi ha dies que falla el proxy per acostuma a ser per motius aliens a nosaltres i quan està funcionant la veritat es que et puc dir que va bé, sempre i quan els serveis a utilitzar de la xarxa no requereixin els ports limitats.